A

Idag så gick jag in och kollade på its om min lärare hade rättat min idrotts inlämning och det hade hon. Och jag blev väldigt missnöjd när jag skrev det, men hon tyckte tydligen att det var väldigt bra för jag fick A! :D
Är galet glad med tanke på att jag aldrig har fått mer än D på idrottsgrejer innan xD
Så är så sjukt nöjd! :D -J

Sjuk! :(

igår när jag kom hem efter skolan så skulle jag plugga det blev inte så mycket mer med det :( 
Fick så sjukt ont i magen så jag fick gå och lägga mig. Sen blev jag lite bättre och två av mina klasskompisar kom hem till mig så var med dom en stund. :) 
Sen nu idag när jag vaknade så måddde jag sjukt dåligt! Hatar min jäkla mage!!!! 
Men hoppas det är bättre imorgon! <3 -J

madame tussauds

när jag var i London så hade vi bokat biljetter till Madame Tussauds, det var väldigt häftigt att vara där, några gånger skvatt jag, vissa vaxdockor var riktigt läskiga, för dom såg så äkta ut! Men jag tyckte det var väldigt roligt, vi gick den där skräck gången, vilket var extremt läskigt för jag blev så sjukt skrämd ibland.Sen hade dom en 4D film med the avengers. Vilket var så sjukt roligt! Jag har gått på några 4D filmer förut, det är så galet roligt, för det är väldigt mycket effekter vilket är väldigt häftigt, vi fick vatten i ansiktet när hulken nös och det blåste ut luft vid nacken när spindelmannen skjöt ut spindelnät. Men nu tänkte jag lägga ut lite bilder som jag tog när jag var inne på madame tussauds.
(Emma Watson är ju snyggare än alla till och med som en vax docka!)
(Justin var väldigt kort så jag fick stå lite konstigt xD)
Så här såg det ut när vi skulle titta på filmen. Men nu ska jag äta mat som mormor har lagat! :D 
Men ska lägga ut fler bilder senare! :) -J