Aj skavsår.

Efter en väldigt god och trevlig middag så valde jag och mamma att ta en lite promenad, dock var vi inte helt och hållet sams hela vägen utan blev lite diskussioner efter vägen, men asså hallå? mor och dotter.. det är inte alltid som en dans på rosor det inte ;)
Men vi började prata om annat och så blev promenaden mycket roligare, dock så lyckades jag få skavsår av mina nya skor så har väldigt fina sår på högra hälen nu... jippi... men sånt är livet, allt kan inte alltid vara på topp. Men det blev iallafall en promenad på över 8km, vilket var väldigt skönt!!! Så nu kan man iallafall somna gott.
 

Mitt schema på måndagar är...

BÄST
Ärligt talat så på måndagar är nog mitt schema BÄST! Jag börjar 12.20!! Asså vilken underbar sovmorgon det är! Eller ah.. jag sover inte så länge, men man hinner ju att göra så mycket grejer på morgonen.
Sen när jag kommer till skolan har jag handels i ca. 2h. Efter det har jag Svenska 3 i typ 2h och sen slutar jag! Det är helt underbart!
Och jag har Svenskan med Madde också, vilket är så kul. Hinner ju så sällan att träffa henne, så nu träffar jag ju henne minst en gång i veckan!!! :D
Så snacka om en bra start på veckan!
~ En fin liten bild, te och plugg = mys

Oh herre

Jag ville inviga mina nya skor, så det blev att jag och mamma cyklade 9,6km ut till kilene, inte direkt den roligaste och enklaste vägen häller... sedan så gick vi över 3,5km (Vi gick inte så långt för det blev lite tight med tid) men det var skönt att få gå lite ändå.
När vi var klara med promenaden så valde vi att köra ett stenhårt pass i utegymmet, eftersom att vi cykla så valde vi att inte köra så mycket ben utan mest, armar, rygg och mage....
Säger bara fyyyy!!! Värsta passet vi kört där någonsin tror jag, vi körde självklart lite ben också, haha.
Det var inte tanken men vi körde lite ändå. Men det var ett sådant skönt pass, det behövdes verkligen, men om jag kommer kunna röra mina armar imorgon är ju en bra fråga.
Sen blev det 7km på cykeln tillbaka hem också, vilket var så jobbigt då man var helt slut i hela kroppen, haha! Men nu är jag så nöjd och så trött så blir att lägga sig i sängen, läsa ur min bok eller plugga lite... det är ju frågan vad man nu väljer att göra..