Projektor=coola bilder

Idag skulle jag och Moa ta vackra naturbilder.. men nej de blev lite för mörkt så vi testade något helt nytt!
Så vi tog fram Moas projektor, körde lite olika snygga bakgrundsbilder/olika motiv som vi kunde hitta. Åh wow vad häftiga bilderna blev, ett otroligt häftigt resultat. Vi hade även en extremt rolig tid när vi gjorde det, och alltid kul att testa något nytt.
Men här är mina favorit bilder.
Fantastiska fotografen: Moa Von Bahr
Alla bilder är oredigerade!
 
 

Stan med Karin

Idag så körde jag och Karin vårat julmys, för vi sa att vi skulle skippa julklapparna och umgås istället och de gjorde vi. Vilket var ett väldigt bra val av oss om man frågar mig, det var såååå mysigt.
Så först åt vi på Spicy hot, sååå gott!!!!!!!
Efter det så gick vi runt och kollade lite på rean och hade det allmänt mysigt, jag köpte ett par nya jeans och en tröja på JC, älskar deras kläder så är nöjd att jag hittade något som satt skönt.
Sen tog vi våran standard frappe, kanske lite kallt för en frappe, men de struntade vi i så de fick bli en ändå. Supermysig julmys blev det iallafall!!
 
 

Allmänt lugn dag

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt utan jag har verkligen chillat. Har dock varit med Sabina, Johanna och några fler, det var jättemysigt. Sen åkte jag hem, spela Mario Cart och efter det så valde jag att titta på en film, och nu så strax ska jag sova.
Men över drag så har denna dagen varit väldigt lugn, men mysig.