Godnatt

Idag har jag varit på jobbet, jobbade ungefär 6h. Det var väldigt kul att va på jobbet idag, var lite lugnt i början men sen var det fullt upp och det var super roligt! :D Nu på kvällen har jag ätit lite gott med mamma och lillebror, vi valde också att titta på Draktränaren 2. Älskar den filmen! Så himla mysig! :P Men detta fick bli ett mega super kort inlägg, är fruktansvärt trött och min mage dampar söner :((
Så godnatt! :)
 
 

Trind!

Jag känner många där ute som klagar på sina naglar att dom är sköra, tunna, delar sig mm. Jag har en gång i tiden varit en nagelbitare, och det är extremt svårt att få hårda naglar som inte bryts av. Men min syster tipsade mig om att börja med Trind, vilket jag då gjorde och efter ca tre månader hade mina naglar blivit mycket hårdare och mer hållbara, efter ca 3 månader till så gick inte mina naglar att ha av, för att dom hade blivit sten hårda! Jag trodde alltid att jag skulle få "lida" med att ha korta och sköra naglar. Det finns massor med olika Trind, jag har fyra olika. Jag har ett som "lagar" naglarna, ett som gör att de är mindre sköra och växer snabbare. Jag försöker att använda Trind varje dag, vissa dagar glömmer man ju, men jag försöker att alltid använda det varje dag.
Alla trind kostar olika, de jag köper kostar 110:- och 189:- de som kostar 189:- är ett dubbel paket med två stycken i.
Trind är mer vanligt än vad man tror, så de finns att köpa på de flesta affärer, men i Karlstad har jag hittat det på Ica Maxi och på Kicks. En flaska med trind räcker i ca 2 - 4 månader.
Jag tipsar alla att köpa detta och använda om man nu har sköra naglar.
Det blir ett toppen resultat som får andra att bli avundsjuka på ens fina naglar! :)
 
 

långsam morgon

Denna morgonen har varit så långsam! Jag vaknade vid nio tiden men somnade som tur var om. Jag hade tänkte att jag skulle försöka gå ut o gå för mitt knä är lite bättre nu. Men så spöregnade det ute så tappade lite sugen på att träna. Nästan hela morgonen har jag pratat med min kompis som är i Thailand då ville inte släppa mobilen/snapchat ur sikte! Så det är kul att höra hur hon har det och allt sånt (hon gör samma praktik resa som jag gjorde)
Sen valde jag att springa till Ica och köpa lite så jag kunde fixa frukost, men glömde ägg så det sket sig. Så fick göra en annan frukost. Den var väldigt god så klagar inte direkt på den. Snart ska jag ta bussen in till stan för att sen byta buss till jobbet! :)
Av någon anledning så ÄLSKAR jag att jobba. Tycker verkligen att det är super kul, många tycker att det är mindre kul och jobbigt, mm. Men jag älskar mina jobb och stortrivs på alla mina jobb, så jag verkligen älskar att vara på mina jobb och jobba! :)