pigg?

Igår mådde jag ju som sagt bättre och jag var super glad över det... men idag så är jag sjukare än sjukast... jippie... vaknade imorse vid nio tiden och kunde knappt resa på mig för mitt huvud gjorde så ont och jag kunde inte andas genom min näsa... Så jag har legat i soffan hela dagen! Jippie så skoj.... Dock har jag kollat på hungergames, den sista filmen har nu kommit ut på swefilmer, så jag blev ganska så jävla glad när jag såg det. Hehe.
Sen har jag spelat lite fifa och sedan bara kollat på glee (som vanligt) imorgon blir det en liten tur till mormor om jag nu mår bättre!! :))
Nu ska jag nog snart sova, är ensam hemma vilket är väldigt tyst och skönt!!!! :D
~ After someone hurts you, you're not the same anymore"
(Lägger in ett litet fint citat också)
 

bla bla bla

Idag så ska jag jobba, är friskare idag. Hostar fortfarande och har galet ont i huvudet, men det är bättre iallafall! :)
Jag ska också spela fifa med min bror ikväll! Så taggad att förlora xD Spelade fifa hela kvällen igår.. fast lyckades titta på en film till ( let's be cops) så gårdagen va ju super roligt ;)
Idag på något sätt känner jag mig super vacker (händer ju inte så ofta) men känner mig verkligen det idag så det är ju lite roligt!!!! :D
Men nu ska jag jobba! Hejdå!!! :)
-Saknar Thailand lite väl mycket :'( 
 

Film!!!

Är fortfarande sjuk och det suger! :(
Idag har jag dock kollat på alldeles för mycket film, men vem orkar bry sig egentligen... Jag har kollat på några avsnitt av Glee, tittat på Magic Mike, Baksmällan 3, kick Ass och just nu tittar jag på The interview.
Jag har ätit massa godis och nötter! Riktigt gott ^^ hoppas att jag snart dock blir frisk! :(