Slapp morgon

Och det fortsätter att regna... suck.. Men än så länge tycker inte jag att det har gjort något, jag har ändå bara tagit det lugnt och fått gjort ganska mycket grejer, åt en rejäl frukost, har haft lite ta hand om mig själv tid då jag har fixat ansiktsmask, fixat naglarna, peelat fötterna och bara njutit av att vara ledig! haha. körde lite mini styrka här hemma också, bara för att ha fått gjort lite träning.

Karin o Moa

Nu på kvällen så var jag med Moa och Karin, dom är så mysiga så det var jättekul att va med dom båda, vi gick iväg till pizzerian och åt pizza och bara myste, det var sjukt gott med mat må jag säga, haha. Sen träffade vi Sabina och Johanna en snabbis, sen gick vi tillbaka hem till mig och spela lite spel och körde mariocart och hade det mysigt. Sen vid 23 tiden så behövde dom åka hem. Så jag ska strax sova efter en toppen dag verkligen!! om det skulle ha varit fint väder så skulle denna dagen varit mer än perfekt!

Tillbaka i spåret

Nu har jag precis kommit hem, jag och mamma åkte iväg förut och var ute och gick lite över 8km och sen så körde vi lite styrka också, kändes riktigt bra!! Har varit lite lat på senaste tiden har inte riktigt orkat o tränat eller göra något alls, har bara slappat i stora dra. Så det var skönt o fått tränat lite igen nu. Sen åkte jag och mamma iväg och till Maxi för att köpa lite grejer inför resan, och då passade jag på att köpa en islatte på expresso house och sen köpte jag också med mig lite sushi från happy kitchen. Fy vad gott det var!! Älskar sushi!!!