the squad

Idag åkte jag o Sabina först in till bergvik, då jag var tvungen att köpa lite grejer. Självklart blev det fler grejer än planerat. Haha! Men köpte mig iallafall en fläkt som jag behövde, för mitt rum blir som en jävla bastu nu på sommaren.
Sen var det så varmt o skönt så vi valde att åka iväg o bada, fast då hängde Johanna och Julia med. Vilket var super mysigt. Så vi chillade där ett tag! Det var verkligen super kul!
Sen åkte vi tillbaka hem till Sabina för att sedan möta upp Issa, Leo och Linus.
Så då blev vi våran sommar squad. Brukar då asså va med dessa knasbollar under sommaren, förutom att Julia är ny i vårat lilla gäng. Men det är bara så underbart mysigt så det är bara kul att hon är med nu! :D
När jag skulle hem så mötte stina upp mig så då fick jag träffa henne en snabbis också! Så detta var verkligen en bra dag! :D
 

Tusenfryd

Idag har jag varit på tusenfryd med galna Moa!
Hon skrev till mig igår och bara:
- Tja, vad gör du imorgon? Häng med till Tusenfryd!
Hur kan man tacka nej till det?? Så det var väl klart att jag hängde på! :D
Vi åkte allt som gick att åka nästan, det bästa var att det var väldigt lite köer så det gick väldigt snabbt allting! Vilket var väldigt skönt!
Jag tror dock att jag hade lite för höga förväntningar, för har hört så bra om det.. så blev faktiskt lite besviken på det, lisberg är ju bättre. Men det var fortfarande sjukt kul!! :D
Dom hade ju mycket som liseberg inte har, så det var jättekul! Sen var ju grejen att vara där med Moa svinbra också, det gjorde ju typ hela resan! haha!
Men nu är vi påväg hem, har precis kommit till Sverige igen! Wiho, men jag har verkligen haft en toppen dag, super kul! :D
Det var extremt bra väder också, varmt o skönt! och stor sol!
 

Madde Mys!!

Idag var jag på stan och så träffade jag Madde, det var så länge sedan som vi sågs så det var så kul att få träffat henne nu igen!!
Älskar att umgås med henne, någon som förstår "verkliga" livet och förstår sig på allt med jobb och pengar och blablabla.. Hon jobbar också väldigt mycket, precis som jag.
Väldigt många förstår sig inte på hur det är att jobba, men det är så skönt för det gör hon! Köpte lite saker också när vi ändå var på stan. Blev nya strumpor, en manikyrpenna, en tröja och en väldigt fin kofta.
Så verkligen en lyckad dag! :D