Hotell Transylvanien 2

Jag älskade den första filmen och jag älskade denna nästan ännu mer!
Alla människor som säger att tecknade filmer bara är för barn blir jag så sur på, jag och mamma satt och skrattade så vi nästan grät till denna film, den var så himla rolig, jag skratta iallafall var tredje minut! haha. (fast jag har världens sämsta humor)
Men om du och din kompis vill iväg och se på något roligt, kolla på denna filmen då! Man behöver inte ha sätt ettan, det funkar bra ändå. Men den är verkligen värld att se, sjukt rolig och fantasi full film! 
Jag såg den på Svenska, tror den är bättre på Engelska.
Men jag ger den 9/10.
 

Att bara gå av sig allt

Idag på morgonen så gick ja och mamma en promenad på drygt 6km, och jag älskar att gå, gillar som sagt inte att springa..
Det är så skönt att bara gå och prata med någon ( i detta fall mamma) och bara gå! Det är så himla skönt och avslappnande och ändå träning!!
Sen körde vi ett mördande pass på utegymmet, vilket var super skönt. Vi körde lite nya övningar så detta pass kändes verkligen.

Standard fredag

Idag som vanligt jobbade jag. Men på morgonen så fixade jag lite här hemma och tog det allmänt lugnt.
Det var en skön och mysig dag på jobbet, och när jag och mamma kom hem så var min lillebror hos en kompis och skulle sova över där, så vi åt massa god mat och lyxade oss lite, och tittade på Harry potter.
Så att köra nu är det halloweenhelg och supa sönder... nej det blir det inte för mig!