Första dagen på Kreta

Nu har snart första dagen gått, går dagen var lång och jobbig, men efter lång resa så var vi äntligen framme vid två tiden på natten.Vi bor i ett väldigt sött hus/lägenhet.
Just nu är det 27° och stor sol, så vi klagar inte direkt. Legat på stranden och utforskat lite runt omkring här omkring där vi bor.
Internetet är lite svajigt men har varit stabilt nu i ca 10min så hoppas att de håller sig så, haha.
 

Tårtbakartävling

Vi brukar alltid ha tårtbakartävling på sku, och jag och Julia var i lag idag.
Var så länge sedan som jag träffade henne, så vi sågs lite innan sku och bara satt och prata, en helt underbar kompis, och har saknat henne så mycket!
Så det var så kul att vi var i samma lag och våran tårta blev så fin och vi döpte den till "Bli glad", sen vann vi också då, hehe.
 

3 dagar kvar

Idag som vanligt så blev det gym på morgonen, fast idag körde jag så mycket tyngre vikter än vad jag brukar göra, så är helt mör i hela kroppen.
Sen blev det skolan, under rasten så gick jag och Anna iväg och växlade pengar så nu har jag Euro till Kreta resan och Pund inför London. Bara tre dagar kvar till Kreta och jag börjar bli så taggad!!
Längtar som bara den nu. Ska väl snart ta och packa och lite sånt roligt, måste verkligen städa mitt rum dock, för det ser ut som bara den och jag måste tvätta också, för kommer inte hinna göra det innan jag ska till London.
Men nu ska jag plugga lite och snart kommer Eric.