Bio time

Igår var jag på bio med Eric eftersom att vi hade åtta månader tillsammans då, och vi valde att se suicide squad, den var så bra! Jag var faktiskt förvånad, jag gillade den skarpt. Dock var den kanske lite väl mörk och lite väl mycket slagsmål, men jag gillade den verkligen.
Tyckte det var en väldigt bra film, men väldigt bra skådisar! Riktigt duktiga.
Sen dagen efter så blev det Hitta Doris med Karin, och åhhh vad bra den var, jag har längtat så mycket efter den filmen och jag blev verkligen inte besviken på den, åh längtar tills jag får se den igen, haha. Tyckte den var så bra och så mysig. Verkligen gillade den. Vi såg den på engelska, så det var nästan bara "vuxna"/ungdomar och kollade på den, vilket var lite roligt ändå. Haha. 
Men två filmer jag verkligen tipsar, om man vill gå på bio.
 

De senaste dagarna

De senaste dagarna så har jag faktiskt varit lite ledig, det har varit så skönt. Haft fyra dagars ledigt! Men det har varit välbehövligt, men jag har fått in lite solande, massa träning, massa god mat, träffat lite olika kompisar, har umgås med Eric och ja massa mer.
Det har verkligen varigt mysigt, har haft det jättebra, men imorgon så blir det jobb igen, och Eric börjar skolan, så där är sommarlovet slut då. Vet inte vad jag tänker och tycker med att jag inte har någon mer skola nu.. det känns väldigt konstigt, men ska nog ändå bli ganska skönt.
 
 
 

Bilderna från CCC

Här kommer de bilderna från fotograferingen på ccc.
Jag är väldigt nöjd med bilderna!! De kunde inte ha blivit bättre. Och säger ett stort tack till alla underbara personer som var med under den dagen och vår fantastiska fotograf och vår samordnaren, tusen tack.
Fotograf: Tommy Andersson.