Blodprover

Nu har jag varit på vårdcentralen igen, och jag hoppas verkligen att detta var sista gången på länge jag behövde lämna blodprover där, jag hoppas verkligen det. Vill bara bli frisk nu. Men tänk vad tiden går fort, jag har snart varit hemma i tre veckor redan, de har gått mycket fortare än de tre veckorna på sjukhuset.
Men jag hoppas att när docktorn ringer sen säger att allt såg bra ut och att jag inte behöver ta några nya på länge.
~ Några bilder från sjukhuset 

Zootropolis

Den nya filmen som man fick se en liten snutt av på julafton, tittade jag och familjen på idag. Zootropolis, jag må ju då säga att den var riktigt bra, jag älskar animerat och Disney så jag var inte så förvånad över att jag gillade den. Men till skillnad från väldigt många andra filmer så var denna inte så förutsägbar.
Du hade inte en aning om vem skurken var, eller vad som skulle hända. Sen hade den en helt otroligt bra skvätt sen, tror inte det fanns någon i hela biosalen som inte skvatt! Så roligt.
Om man vill se en bra familjefilm som är både rolig, seriös och lite spännande så är detta en film som man verkligen borde se. Jag älskade den verkligen, kanske skulle varit roligare lite oftare, blev lite för seriöst vissa scener. Shakira är en av dom som har rösterna i filmen, och låten som hon sjunger gillade både jag och mamma, haha.
Men filmen får iallafall 7/10.
 

Foton med Moa

Idag fick jag träffa Moa en snabbis, jag ville ha lite nya fina foton och om man ber Moa om det så får man det!
Vi var vid min gamla skola och tog foton och vi hittade en liten sunkig gammal trapp som jag satte mig på och där fick vi till några bra bilder.
Foton: Moa Von Bahr