Snart semester

Snart äntligen om bara 7h så har jag äntligen 1v semester!!!
Jag är så taggad, har jobbat så mycket som senaste veckorna så jag är helt slut. Ska bli så skönt med 1 veckas semester, vad jag ska hitta på vet jag inte riktigt, men jag ska ta det lungt och bara njuta.
Men nu ska jag fortsätta o jobba i 7h till.
 

Värt en dag ledigt

Idag så åkte vi 6.40 imorse för att bege oss ner till öarna  (Höhö, Öckerö och fotö) där mamma kommer ifrån. Anledningen till att vi skulle åka dit var inte direkt den roligaste, utan vi åkte dit för att gå på en begravning. Så det var nog den tråkigaste anledningen att åka dit för.
Men vi hade ändå tur med vädret och det blev en väldigt fin dag. och det var en väldigt fin begravning. Efter begravningen åt vi och sen åkte vi iväg till mammas faster och gick iväg till deras bod och badade och jag o Eric gick runt lite i klipporna och bara njöt av utsikten. För jag vet inget ställe som är finare än Fotö.
Jag älskar det av hela mitt hjärta och jag hoppas att jag en dag kan ha ett litet hus där ute och bo där på sommaren.
Men det var blandade känslor hela den dagen, men jag är väldigt glad över att jag tog ledigt och åkte med mamma ner dit.
 
 

Träning, Jobb o Eric

Precis som rubriken lyder, Träning, Jobb o Eric. Det är så mina senaste dagar har sett ut i stort sett.
Jag har jobbat alldeles för mycket, har så ont i ryggen och är så trött.
Men men, sen har jag försökt o tränat lite, i de mån som det går, jobbar ju 12h och dom dagarna är man väldigt trött. Så att va med Eric efter dom dagarna och bara somna är helt okej ändå. Rockigare än så har inte mitt liv varit just nu.
Drar till Göteborg imorgon, dock inte direkt någon rolig tur dit. Utan en ganska så sorglig tur, så det blir ibland.
men men, jag ska faktiskt till Göteborg igen till helgen och gå på Liseberg med Eric och de ska bli kul. Hoppas bara inte jag är lika trött som nu dock, haha.