UKM Alingsås

Vet inte exakt vart jag ska börja, men i söndags så bar det av till Alingsås för riksfestivalen av UKM, och den kärleken och glädjen som finns på ukm är svår att förklara, men det var så underbart att träffa alla sina vänner som man inte har träffat sedan förra ukm riks.
Sen även att få massa nya vänner och även stärka band med redan bekanta människor. Jag älskar ukm av hela mitt hjärta, det är en av de ställena som jag verkligen känner mig hemma.
Längtar redan tills nästa år då jag ska vara med igen, för den kärleken som är på ukm går inte att förklara, den är bara perfekt och du vill aldrig åka hem, dock så sover man ju inte direkt under de tre nätterna som är så att komma hem till sin säng gör inte direkt något.
Men jag har skrattat så mycket under helgen att jag har träningsvärk i magen, det är ganska bra gjort. Men det är ingen idé att jag skriver mer, men jag har haft fyra helt underbara dagar.
 
 

Nya bilder

I fredags så var jag iväg på en plåtning och nu har jag fått en av bilderna där ifrån, men även nu på ukm så kunde man ta en workshop där man kunde bli snabb plåtad så de gjorde jag såklart, haha. Fick så gullig kretik, att jag var exktremt fotogenisk och att jag hade ett sådant fint leende så man kunde inte bli ledsen när man såg mig. haha. Så kul att höra.
Så här kommer dom bilderna.
Först den från plåtningen i fredags.
Foto: Tommy Andersson
 
Och här är bilderna som togs på ukm igår.
Foto:Linus Hellström
 

Balen 2016

Igår var det den efterlängtade balen, och jag hade en helt fantastisk kväll. Det var så många som var så fantastiskt fina och så kul att få se sina underbart vackra vänner. Maten som serverades var helt gudomlig inne på CCC. Hade även den perfekta baldejten som var Johan, som även var min baldejt i 9an.
Jag tänkte bildbomba bilder från igår, sminket är gjort utav min extremt duktiga kompis Moa Von Bahr.
Klänningen är från: miss selfridge Lonodon
Skorna är från: Top Shop London
Smyken: Kreta, Thailand och från Guldfynd Karlstad.
Hårstyling/Naglar: Jag
Hårdekorationer: Glitter Kalrstad.
Bilderna ovan är tagna av min underbara vän Julia Högblad. De underbara personerna som är med på bilderna är Eric, Johan, Karin, Julia, Mamma, Sabina, Madde och Anna.
Foton tagna av min underbara pojkvän: Eric Christensen. Fantastiska personer som var med på dessa bilder var min baldejt Johan och min vän Catalin.