Leklandet

Idag den långa fredagen så valde vi att hitta på något roligt, så vi åkte till leklandet, jag, mamma, lillebror och hans kompis,Eric, Fia och Minna, och det var super duper mysigt och kul.
Dock var det riktigt jobbigt, var så svettig tillslut, hahah.
Märkte att man verkligen behövde bra kondition för att ens försöka vara lika snabb som lillebror och dom.
Men det var riktigt roligt!! Ändå om jag var väldigt långsam och sen väldigt svettig.
 

12h jobb

Idag gjorde jag mitt första 12h pass på jobbet igen, jag älskar verkligen mitt jobb och alla underbara kunder! Men nu är jag riktigt trött och vill bara sova, har verkligen haft en toppen dag på jobbet, riktigt mysigt har det varit! Men jobbigt, mina lungor var lite för svaga för att funka bra, men jag lyckades någorlunda så att jag ändå kunde jobba, men det var jobbigt.
Men en helt underbar dag ändå!!

Äntligen, snart frisk

Idag så ringde docktorn och jag får nu äntligen sluta med antibiotikan!!! ÄNTLIGEN!
Jag är så glad, och mina värden var perfekta och jag är så glad att jag nu nästan kan kalla mig "frisk" men det återstår och ser de kommande veckorna, så att mina värden är lika bra som nu, vet inte hur kroppen reagerar utan antibiotikan.
Mina lungor var nästan bra också, alla varkapslarna är nästan borta, men den ena (den största) kommer dock att lämna kvar ett ärr, men de tror inte att jag kommer att märka av det något, men man vet aldrig, men om ett år så är mina lungor förhoppningsvis återställda.
Men efter att tagit antibiotika sen 14/1 så är det väldigt skönt att nu 23/3 äntligen har fått slutat med de och att jag snart äntligen kan kalla mig frisk!