UKM, alltid lika underbart

Nu under helgen har jag haft fullt upp med ukm, fredag, lördag och söndag. Inte så mycket på söndagen, men sov sammanlagt 9h från fredag till söndag så var väldigt trött igår.
Men denna helg har varit helt fantastisk.
Jag fick den underbara rollen att jag skulle vara konferencier och jag var så nervös inför första föreställningen i fredags, men det flöt på bra och även andra och tredje föreställningen.
Tyvärr så har jag inte direkt några talanger jämfört med så många duktiga ungdomar som jag har hört nu under helgen, men att prata är jag bra på och jag verkligen älskar att stå på scenen och prata.
Men jag har verkligen haft en helt underbar helg med helt fantastiska vänner och fått nya vänner.
Älskar ukm mer än något allt annat på året, finns nästan inget bättre.
 

Trodde det var bra

idag ringde doktorn... och jag gick och väntade på det här samtalet för jag ville bara få höra orden " Joanna du är frisk". Men det var inte riktigt det som jag fick höra.
Utan jag istället så kommer jag föralltid att ha skadade lungor, dom kan aldrig bli bra utan det var nästan tvärs om, de kan bara bli värre...
De såren jag har i lungorna är väldigt lättpåverkade av bakterier och jag kan få stora problem pga det...
Det var inte direkt det här jag ville höra, ville bara få en friskförklaring.

Saknar det så mycket

Idag när jag var på gymmet så var salen ledig så jag gick in dit och fixa iordning skivstången och försökte komma ihåg så gott som möjligt de övningarna vi brukar göra på passet, men sen så kom det en sjukt bra låt på radion och jag bara dansa loss och då kände jag att jag sakna dansen mer än vad jag trodde.
Dansa i så sjukt många år, jag var inte direkt något proffs eller en blivande proffs heller, men jag älskade det och det var alltid det roligaste under hela veckan. När man var på dansen.
Fy vad jag saknar det