Allt på en och samma gång

Nu, jag har inte riktigt kunnat blogga nu när jag har varit borta, jag var ju först i Kreta och där hade jag det super duper bra!! Dock var vädret väldigt tråkigt så blev inte lika brun som jag hade tänkt mig. Men vi hade det väldigt bra ändå, så vi hitta på lite olika grejer. Ena dagen åkte vi en guidad tur och plocka apelsiner, ena dagen var vi inne i stan och strosa runt.
Hade det allmänt mysigt, det var en bra resa!! Massa bilder kommer nedan.
Sen så 15h efter att jag hade kommit hem så bar det av till London, men under de 15h så hann jag att träffa Julia en sväng och även Eric. Vilket var väldigt mysigt för har saknat han så mycket.
I London var uppdraget att hitta en balklänning, och det gjorde jag också, tänker dock inte lägga ut någon bild på hur den ser ut utan de kommer ni få se från balen istället.
Sen köpte jag ju vägen sjukt mycket andra grejer, underkläder på både Victoria Secret och på Calvin Klein.
Sen studentklänning och en till fin klänning, nya skor och balskorna. Ja hur mycket kläder som helst rättare sagt.
Sen plågades jag igenom London Eye igen, fy vad jag tycker den är jobbig (höjdskräck). Vi var även in på Sea Life och shrek's adventure. Det var super kul båda två.
Det var en super duper bra resa det också!!! Älskar London, favorit staden än så länge.
Kommer bilder längre ner från London också, men ber om ursäkt för att jag inte har bloggat, internetet både på Kreta och i London var lite svajigt. Men men, nu kom allt på en och samma gång i stället.
Bilderna Kreta:
Bilderna från London:
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: