Grattis mamma på farsdag

Den 13/11 firas farsdag i Sverige, en dag då vi ska hylla våra pappor för att de gör ett sådant fint jobb för sina älskade barn. Men om man då inte har någon pappa? hur firar man farsdag då? Jag tror att jag skulle älska min pappa, han verkar vara en fantastisk far till sina barn, förutom till mig, han har aldrig varit delaktig i mitt liv och det är så det kan bli ibland.
Handlingar leder till konsekvenser.
Dem jag oftast har sagt grattis till på farsdag  är min morfar eller min morbror, för det är dem som har varit mina enda förebilder när det kommer till att vara en bra far. i min familj har det inte blivit att vi har firat morsdag, alla hjärtans dag eller farsdag, eftersom att alla inte har dessa personer i sitt liv. Istället så har vi dessa dagar varit med familjen istället och bara visat lite extra kärlek till alla som ingår i våran familj.
Att fira någon är att ge lite extra bekräftelse på hur underbar personen är. Om det är någon då som jag vill fira på farsdag så är det min mamma, hon har lärt mig alla livets viktigaste bitar, utan henne hade jag inte varit den jag är idag och jag hade aldrig klarat mig utan henne.
Hon är min mamma, min pappa och min bästa vän. Man kan inte ha allt här i livet och jag har ingen pappa och jag har alltid mått dåligt över detta, haft ett litet hål i hjärtat som har känts tomt.
Men jag orkar inte bry mig om det längre, jag är älskad ändå av de personerna som är omkring mig och jag är så glad att ha den familjen jag har, för skulle inte byta ut dem mot något annat i hela världen.
Många av de som ingår i min familj har jag inte ens blodsband med, men de ingår i min familj ändå, för vet ni vad? De finns ingen perfekt familj, men min familj duger för mig, och jag älskar den.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: