Konferencier på Bästa Bergvik

Igår var jag Konferencier på bästa Bergvik.
De ringde mig för en vecka sedan och hade fått höra att jag tydligen var en helt fantastisk konferencier, så kul att höra, värmde verkligen i hjärtat.
Så igår var jag på plats på Bergvik vid halv ett och då gick jag direkt till Bik Bok och hämtade smyckena och klänningen som jag skulle ha på mig, sen gick jag iväg till de andra och fixa mig lite, sen ett snabbt sound check innan det skulle dra igång.
Jag fick självklart den viktigaste och svåraste rollen så jag stod konferencier där allt skulle börja, jag blev så nervös när jag fick den rollen, fick bara lite press på mig när någon säger. "Joanna, nu har ju du den viktigaste rollen av er konferencierer, haha. Men det gick bra och jag tyckte att själva kallpratet gick bättre för mig än själva presenterande av de fantastiska 26 modellerna.
Men Men, jag fick vara en del av det nya Sverige rekordet i längsta modevisning och det är jag väldigt glad över att jag fick vara en del av.
 
 

Nya träningskläder

Tänkte bara skryta lite med att jag köpte nya kläder, ni vet, fick lönen i förrgår, man måste ju spendera lite, haha. Nej, men jag behövde lite nya träningskläder, känns som jag har på mig samma hela tiden. Så fick bli lite nytt.
 

Dags att dyka

Idag ringde min doktor, jag kommer att få dyka!! Är så överlycklig så vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag och Madde bokade för någon månad sedan en resa till Egypten för att kunna få dyka i röda havet. Men det har varit lite oroligt om vi ens skulle kunna dyka tillsammans. Men det kan vi nu och jag är så glad för det och jag längtar verkligen.