I Studion

Här om dagen var jag och blev fotad av bästa Jennie igen, och jag kan inte säga något annat än att jag blev super nöjd. Bilderna blev så bra!! Är verkligen så tacksam över att jag får vara hennes modell. Hon är grymt duktig. Så här kommer bilderna.

Foton: Jennie Einarsson
Modell: (jag) Joanna Jansson
 
 

En helg i Göteborg

Igår så kom jag hem från en helt fantastisk helg i Göteborg, det var min födelsedagspresent från mamma. Vilket verkligen var helt fantastiskt, hotellrummet var så fint och utsikten var helt otrolig.
Första dagen var vi på Maritiman och vi hade turen att det var Maritimans dag och då på ubåten som var med i utställningen så var det massa veteran ubåtsmän och det var så roligt att lyssna på dom, de var där pga Maritimans dag, de berättade massa olika grejer om ubåten och sen var det tre jätteroliga gubbar som berättade om deras tid på båten, den ena var 84år men han var så pigg och riktigt rolig att lyssna på.
Man blev så glad och inspirerad av dom.
Sen på kvällen blev det lite mat och efter vägen när vi letade efter vart vi skulle äta så såg vi två "kändisar" och sen på hemvägen hörde vi Arvingarna, sen skämta Eric och sa, "ja då ska vi bara möta Svenska landslaget" (Det var match Sverige mot Finland i hockey den dagen) och det roligaste när vi kommer in till hotellet så bor laget på samma hotell, så vi stötte på några av spelarna, haha. '
Igår så var vi på Liseberg och det var också så roligt, den som hade längst kötid var Helix på 10-20min, alla andra var 0-10. Så jag och Eric sprang runt som två knäppisar och åkte om och om igen.
Men sammanfattning, en helt fantastisk helg.
 

Modevisning på kulturnatten

Igår så var det kulturnatten i Karlstad och jag fick äran att vara med på Jennies Stenmarks modevisning, hon gick vidare från UKM och fick då vara med på kulturnatten.
Jag är riktigt nöjd över gårdagen och det gick väldigt bra om man frågade mig, jag trillade inte. Sminket, kläderna och smyckena var riktigt snygga. Allt var helt perfekt.
Det var definitivt en bra födelsedag. (Var min födelsedag igår)
Var bara tvungen att ta med en bild på min snygga kompis Julia Högblad!
Foton: Jennie Stenmark
Kläder och Design: Jennie Stenmark