Shopping och djurmys

Idag har vi shoppat! Helt sjukt vad mycket jag har köpt, det blev två par nya skor, ett par finbyxor, tre bh:ar, sex stycken trosor, fyra tröjor, en ring och en klocka. haha! Jag älskar shopping och wow vad fina grejer jag har köpt. Blir nog lite mer shopping imorgon så vi får se vad jag får med hem då, haha.
Sen nu på kvällen så blev det film och massa mys, helt perfekt faktiskt. Vill verkligen inte hem.
 
 

Tillbaka i Skåne

Igår natt så åkte vi ner till Skåne och var framme strax efter 01 på natten. Idag har vi tagit det mest lungt, ätit lite mat, varit ute och lekte med Jessicas vovve. Och nu på kvällen har vi varit ute och ätit efter det blev det bowling. En riktigt mysig dag faktiskt.
 
 

Sen i måndags

Får köra en liten sammanfattning sen i måndags fram tills idag.
I måndags så köpte jag en kamera! wiho, en Sony A5000, så krångligt att släpa omkring på systemkameran och jag vill ta lite bättre bilder än med mobilen. Älskar den verkligen, inte hunnit provat den supermycket men gillar de jag har sätt än så länge.
På tisdag morgon så gjorde jag och Eric en super god frukost! Mums måste jag säga.
Efter det åkte jag iväg till en kompis och tog liten foton, resultatet på det märks när ni får se. Jag kände mig iallafall supernöjd när jag gick där ifrån, hoppas bara resultatet blir lika bra.
Men där hade ni min måndag o tisdag, och idag blir det jobb. Wiho.