En bra helg

Nu i helgen har det varit massa roligt att göra, först var det livekarusellen här på Hammarö och Juni (före detta Bowties) var där och spelade och dom var lika bra som vanligt. Dagen där efter blev det UKM, som jag har längtat efter det. Det är mycket förberedelser och lite stress, men så underbart när man står där på scenen och har publiken framför sig och allt bara släpper. Så underbart verkligen.
Jag var helt mållös över hur duktig min vän Theoline var, hennes röst gick rakt in i allas hjärtan, fanns nog inte någon som inte blev helt rörd av hennes otroliga talang!
Sen var alla självklart duktiga, gud jag är såå imponerad på alla fantastiska talanger. Men Theoline sjöng rätt in i mitt hjärta för tredje året på rad.
Sen vill jag ge en riktigt varm applåd till min älskade vän Julia som var med mig på scenen och var konferencier grymt jobbat av henne, är så stolt.
Jag är så glad över att jag får vara omringad av sådana fantastiska personer, grymt! Sen arrangörerna stor applåd till er också.
Har verkligen varit en grym helg.

I studion

För någon vecka sedan så var jag i studion och tog foton med Christian! och nu har jag fått bilderna och dom blev grymma. Helt fantastiskt duktig är han. Så här kommer bilderna
Foton: Christian Åkesson 
Modell: Jag  (Joanna Jansson)
 

Vilken underbar vecka!

Denna veckan har varit helt perfekt! Först var jag i Skåne och shoppa. Sen har jag nu resten av veckan fått chansen att umgås med många av mina vänner, så först på tisdagen så var jag och Julia, vi körde lite High School Musical maraton, vi möblera även om mitt rum och bara hade det roligt, på kvällen blev det en kort springtur på drygt 3km.
På onsdagen så åkte jag till Ikea med Moa och shoppa lite nya grejer till rummet, lite lunch blev det också, så roligt att va med Moa så länge sedan jag träffa henne, sen på onsdag kväll åkte jag till gymmet och körde lite ben.
På torsdagen blev det att gymma med mamma och lillebror efter det blev det en lunch dejt med Anna (vi äter alltid mat och tjockar oss hon o jag). Sen kolla vi lite på bokrean och en snabbis till Ikea igen då jag glömde ensam på onsdagen. På kvällen blev det en promenad med Björn, haha då vi hörde den sjukaste smällen någonsin, gud vad vi skvatt. haha.
Sen igår (fredag) så blev det jobb och även lite Disney mys med Karin på kvällen med lite skvaller och mysigt, hehe.
Idag (lördag) blir det lite mer jobb och sen blir det 20års kalas, så denna veckan har verkligen varit bra!!
Så kul att både ha fått umgås med mina närmsta vänner och fått in träningen. Dock saknar jag Eric som har varit i Alperna och levt livet. Så ska bli skönt att få en kram imorgon när han äntligen är hemma.
Men jag har verkligen tagit vara på tiden den här veckan och maxat den totalt. Ett riktigt bra sportlov.