Vilken underbar vecka!

Denna veckan har varit helt perfekt! Först var jag i Skåne och shoppa. Sen har jag nu resten av veckan fått chansen att umgås med många av mina vänner, så först på tisdagen så var jag och Julia, vi körde lite High School Musical maraton, vi möblera även om mitt rum och bara hade det roligt, på kvällen blev det en kort springtur på drygt 3km.
På onsdagen så åkte jag till Ikea med Moa och shoppa lite nya grejer till rummet, lite lunch blev det också, så roligt att va med Moa så länge sedan jag träffa henne, sen på onsdag kväll åkte jag till gymmet och körde lite ben.
På torsdagen blev det att gymma med mamma och lillebror efter det blev det en lunch dejt med Anna (vi äter alltid mat och tjockar oss hon o jag). Sen kolla vi lite på bokrean och en snabbis till Ikea igen då jag glömde ensam på onsdagen. På kvällen blev det en promenad med Björn, haha då vi hörde den sjukaste smällen någonsin, gud vad vi skvatt. haha.
Sen igår (fredag) så blev det jobb och även lite Disney mys med Karin på kvällen med lite skvaller och mysigt, hehe.
Idag (lördag) blir det lite mer jobb och sen blir det 20års kalas, så denna veckan har verkligen varit bra!!
Så kul att både ha fått umgås med mina närmsta vänner och fått in träningen. Dock saknar jag Eric som har varit i Alperna och levt livet. Så ska bli skönt att få en kram imorgon när han äntligen är hemma.
Men jag har verkligen tagit vara på tiden den här veckan och maxat den totalt. Ett riktigt bra sportlov.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: