Den kan sprängas

Idag har jag varit på en vidare undersökning för mina lungor, då jag ska åka utomlands om en vecka. När jag kommer dit ska jag göra några andningsövningar så att de kan mäta min lungkapacitet, mätningen var på röd, orange och grön, röd var ju då det dåligaste. jag låg då på röd..
Sen fick jag testa astmamedicin, för att se om mina luftvägar blev bättre av det. När jag hade gjort det skulle jag till en annan dam som skulle berätta lite olika saker för mig.
När jag är hos henne så visar hon resultatet på testet jag precis hade gjort, och det var tydligen en av de sämsta hon har sett hos en 19årig tjej.. Och jag var en halv procent ifrån att få astmamedicin, för mina luftvägar vidgades inte tillräckligt mycket för att jag skulle få det (en halv procent..).
Vi kollade igenom de röntgen bilderna och även bilderna från skiktröntgen från när jag kom in till sjukhuset den 14 Januari, det var väldigt häftigt att få se de bilderna, har inte fått sett dom tidigare. Och så visade hon alla olika grejer från första skiktröntgen jag gjort och ojj.. det var inte så mycket lunga som fungerade, då märker hon att man faktiskt inte på de senaste röntgen bilderna egentligen kan se om de som var i såret i lungan verkligen var borta eller inte.
Så blev hon helt förskräckt över att jag har fått godkänt att dyka, för om de såret utsätts för alldeles för högt tryck så kan den sprängas och då kan infektionen som sitter i den spridas i hela min lunga.
På torsdag ska jag då iväg till röntgen och göra en ny skiktröntgen för att se om det är någon vätska kvar i den eller ej. Om det då är något kvar i den så är det nog operation som gäller. och då heller ingen dykning när jag åker om en vecka.
Så där är det jag har fått stått ut med idag, fantastisk kul eller hur? mår faktiskt riktigt dåligt just nu! Trodde verkligen att jag hade blivit bra. Men man ska inte ropa hej förens man är över bäcken.