UKM Turné

Dag 1.
I måndags bar det av på turné, första stoppet var Filipstad, det var nervöst inför första scen ringningen, då jag inte hade någon aning om vad vi egentligen skulle göra. När showen var klar skulle allt packas ihop och så bar det av vidare till Selma spa där vi skulle bo under natten, våran turné ledare tyckte vi förtjäna lite lyx, vi åt god mat och fick lite tid över att vara i relaxen. Vilket behövdes efter första dagen.
Dag 2.
Vi skulle checka ut kl.6 på morgonen eftersom att första showen i Sunne var kl.9.20 och vi skulle fixa scenen och allt som behövs fixas, det var nog ingen som var speciellt pigg den morgonen. Båda showerna i Sunne gick bra och framförallt så hade vi kul. sen var det bara att sätta sig i bussen igen och så bar det av till Säffle, när vi var framme där så checka vi in på det nya hotellet och alla fick en fri timme, och då valde nästan alla att ta en liten tupplur för att samla lite nya krafter inför kvällens föreställning. Föreställningen i Säffle gick väldigt bra, dock var vi på en fritidsgård och scenen blev väldigt liten så fick bli en liten akut lösning för ena numret då vi hade två dansare med oss, så den ena som kan sjunga extremt bra ställde upp och gjorde det istället för dansen. Efter föreställningen gick alla tillbaka till hotellet och satt bara och chilla o prata, super mysigt. Sen blev det kvällen.
Dag 3.
Denna dagen fick vi sovmorgon så vi skulle inte mötas förens kl.8 för lite hotellfrukost. Efter det bar det av till Forshaga för sista föreställningen, när vi kom dit så blev det att bygga scenen och denna gång från början, innan så var vi på en scen med redan hyfsad fungerade utrustning men vi ändra en del och bytte ut ljudet till de vi hade med oss, mm.. men här skulle vi bygga scen golvet och allt. så det var en del att göra. Men åh vilken underbar publik och vilken bra föreställning det blev. Sen bar det av hemåt till Karlstad för lite middags avslut och hejdå.
allmänt:
Min uppgift under dessa dagarna var att vara konferencier och samma som alla andra, bygga scenen och allt sånt. Och fy vad fantastiskt roligt vi har haft. UKM är som min extra familj, man kan prata med allt med dom, ha så kul, va då arg och gråta. De är som ens familj, de är helt underbara. Dessa tre dagarna har jag lärt mig så mycket på och har fått lära känna personerna så mycket mer och är bara så tacksam för att jag fick vara med på detta. Så tack ukm för dessa fantastiska dagarna.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: