En helg i Göteborg

Igår så kom jag hem från en helt fantastisk helg i Göteborg, det var min födelsedagspresent från mamma. Vilket verkligen var helt fantastiskt, hotellrummet var så fint och utsikten var helt otrolig.
Första dagen var vi på Maritiman och vi hade turen att det var Maritimans dag och då på ubåten som var med i utställningen så var det massa veteran ubåtsmän och det var så roligt att lyssna på dom, de var där pga Maritimans dag, de berättade massa olika grejer om ubåten och sen var det tre jätteroliga gubbar som berättade om deras tid på båten, den ena var 84år men han var så pigg och riktigt rolig att lyssna på.
Man blev så glad och inspirerad av dom.
Sen på kvällen blev det lite mat och efter vägen när vi letade efter vart vi skulle äta så såg vi två "kändisar" och sen på hemvägen hörde vi Arvingarna, sen skämta Eric och sa, "ja då ska vi bara möta Svenska landslaget" (Det var match Sverige mot Finland i hockey den dagen) och det roligaste när vi kommer in till hotellet så bor laget på samma hotell, så vi stötte på några av spelarna, haha. '
Igår så var vi på Liseberg och det var också så roligt, den som hade längst kötid var Helix på 10-20min, alla andra var 0-10. Så jag och Eric sprang runt som två knäppisar och åkte om och om igen.
Men sammanfattning, en helt fantastisk helg.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: