En bra helg

Nu i helgen har det varit massa roligt att göra, först var det livekarusellen här på Hammarö och Juni (före detta Bowties) var där och spelade och dom var lika bra som vanligt. Dagen där efter blev det UKM, som jag har längtat efter det. Det är mycket förberedelser och lite stress, men så underbart när man står där på scenen och har publiken framför sig och allt bara släpper. Så underbart verkligen.
Jag var helt mållös över hur duktig min vän Theoline var, hennes röst gick rakt in i allas hjärtan, fanns nog inte någon som inte blev helt rörd av hennes otroliga talang!
Sen var alla självklart duktiga, gud jag är såå imponerad på alla fantastiska talanger. Men Theoline sjöng rätt in i mitt hjärta för tredje året på rad.
Sen vill jag ge en riktigt varm applåd till min älskade vän Julia som var med mig på scenen och var konferencier grymt jobbat av henne, är så stolt.
Jag är så glad över att jag får vara omringad av sådana fantastiska personer, grymt! Sen arrangörerna stor applåd till er också.
Har verkligen varit en grym helg.